De Jules© Fietshelm is een unieke samenwerking tussen Nutcase, Annemie Berebrouckx en WPG uitgevers.

Wie is wie?

Odissey bvba
Odissey is gegroeid uit passie voor producten waar een verhaal aan verbonden is. We geloven dat onze merken, die kwaliteit, veiligheid en design uitstralen, de zgn. 'zachte' mobiliteit stimuleren. Met onze collectie producten kan de winkelier/ondernemer reële meerwaarde aanbieden. Onze partners zijn vandaag de betere fietswinkels, de mooiste winkels voor sport- en vrije tijd en de kwaliteitsspeelgoedwinkels.

Nutcase
Vandaag wordt het dragen van een fietshelm in bepaalde landen zelfs verplicht. Eerder dan het verplichten gelooft Michael Morrow - oprichter van Nutcase - dat kinderen en jongeren aangemoedigd moeten worden om een helm te dragen. “Met Nutcase brengen we creativiteit, veiligheid en eigenheid. Zo geven we zin aan de kinderen van alle leeftijden om hun helm te dragen eerder dan door hun ouders verplicht te worden. We gaan in de toekomst meer en meer een helm (moeten) dragen, iemand moet ervoor zorgen dat ze prettig zijn om te dragen. Die iemand, dat is Nutcase!”, aldus Morrow.

WPG uitgevers
WPG Uitgevers is een onafhankelijke groep van multimediale bedrijven in Nederland en België, gericht op het rendabel uitgeven en exploiteren van relevante, kwalitatief hoogstaande producten en diensten die schoonheid en inzicht verschaffen.

Annemie Berebrouckx
Annemie Berebrouckx is vooral gekend als auteur en illustrator van haar boeken over Jules. Jules speelt ook de hoofdrol in het taalontwikkelingsprogramma 'Dag Jules' dat ze bij uitgeverij Zwijsen BE ontwikkelde. Jules heeft ondertussen het hart van vele peuters en kleuters veroverd.